• Admin

Capri - Strømstads fineste strand?

Oppdatert: mai 10


Strømstad har mange fine bademuligheter, men strendene og svabergene på Capri er kanskje de vakreste. Her ser du rett ut på "Sekken" og skjærgården som smelter sammen med Hvalerøyene.

Capri er et naturvernområde med en særegen natur. Her finner du både sandstrand og glattskurte svaberg. Hvis du vil ligge i skyggen av et tre og skue ut over havet, kan du trekke deg litt tilbake til den åpne furuskogen rett bak sandstranden.

Eller du kan finne deg en litt lunere plass inne ved sivet.

Eller gå over til den andre siden av moloen og bryggen der det er et større område med "myke" svaberg hvor du kan finne deg en varm plass eller ta en tur i fjæresteinene.

Når solen nærmer seg horisonten, er svabergene fortsatt varme. Det er ingen fjell eller åser som skygger. Solen går ned i havet eller i de lave øyene i horisonten.

Mellom svabergene og sandstranden ligger et område med andelshytter. Her kan du kjøpe deg inn for noen uker i året, eller leie om du skulle ønske det. Hyttene er lagt slik at de fleste får fin utsikt til havet.

Busker og gress vitner om et værhardt klima, men når det blåser fra øst og det er fralandsvind, er det praktisk talt vindstille her. Hvis du vil gå deg en tur, har du et ganske stort område å boltre deg i med variert natur. Selv på de mest besøkte dagene er det god plass. Her slipper du å gå i kø.

Capri semesterby ligger rett bak naturvernområdet. Her kan du leie hytte for en helg, en uke eller kjøpe deg inn med en andel i en bestemt hytte etter time-shareprinsippet til høyst overkommelige priser.

Flere utflukter: www.turideer.com

Ukens utflukt: Stranden på Capri ved Strømstad.

Passer for: Alle aldre. Gode lekemuligheter for små barn.

Aktiviteter: Det er gode muligheter for turgåing i nærheten. Lekeapparater for barn. Det er både tennisbane, basketballbane og minigolf som du kan leie. I sesongen kan du kjøpe krabber på brygga. Ved Källviken semesterby som bare ligger noen hundre meter unna (på veien til bake til Strømstad), kan du spise pizza og kjøpe is. Du kan også overnatte i en av hyttene eller i et av rommene.

Finne frem: Etter at du har tatt av E-6 til Strømstad Nord, tar du til høyre mot Seläter i den første rundkjøringen du kommer til. Deretter kjører du rett frem (følg skiltene mot Seläter) inntil du kommer til en bratt nedoverbakke. Der tar du til høyre i veien som er skiltet til Capri. Denne veien følger du så langt den går. Parker på parkeringsplassen som ligger noen få meter fra stranden.

Kontakt: Er du interessert i å kjøpe eller leie, kan du ringe +46 52613940, sende e-post til rec@brfcapri eller gå til www.brfcapri.se/sv/kontakt.

Oppgave: Hvor er dette?


Hvis du registrerer deg på hovedsiden på www.turideer.com vil du få tilsendt e-post når det kommer nye innlegg.

Kart:


#Svaberg #Norsk #Sverige #Tennis #Minigolf #Basketball #Sandstrand #Strømstad #Capri #Ferieby

3,614 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle